Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Térkép Mátra

Térkép mátra

Online mátra turistatérkép. A tanösvények fontos célja hogy segítsék a természeti és kultúrtörténeti értékeink megismerését felfedezését továbbá a turizmust valamint az idegenforgalmat.

térkép mátra Matra Turista Terkep térkép mátra Matra Turista Terkep

A mátra az északi középhegység része a bükk és a cserhát között fekszik.

Mátra információs oldal mátrába utazóknak mátra iránt érdeklődőknek. Fejes andrás városi sport és rendezvénycsarnok további programajánlatok. Itt található az ország legmagasabb pontja a kékestető 1014 méter magasságban. A mátrában 6.

A 100 legmagasabb magyar hegycsúcs között 26 mátrai található ezzel a 2. A mátraalján található a vidék legnagyobb települése gyöngyös a természeti értékek kirándulási lehetőségek mellett egyéb látnivalókban is gazdag ez a vidék. Program ajánlatok ehf european league. Helyezett átlagmagasságban a bükk vidék.

Az összegyűlt topológiai adatbázis alapján közvetlenül a böngészőprogramban lehetőség nyílik automatikus és kézi útvonaltervezésre az útvonal kiválasztása után itiner készíthető a fordulópontok tér. A mátra hegység domborzati térképe. Mátra turistatérképek különböző formátumokban. Itt található a mai magyarország két legmagasabb hegycsúcsa a kékes 1014 m és a galya tető 965 m.

A képre kattintva megtekinthető a nagyobb változat. A térkép megrendelhető itt a matrahegy hu oldalon illetve megvásárolható a felső mátra alábbi helyein. Téli bükkös a mátrában. A wikimédia commons tartalmaz mátra témájú médiaállományokat.

Itt van az ország legmagasabb pontja a kékes 1014 m. Megosztás előző új turisztikai attrakcióval gazdagodott gyöngyös. Mátraszentimrén a darázshegyi vendégházban és a vegyes kereskedésben mátraszentlászlón a kétkerék vendégházban a hársfa vendégházban mátraszentistvánban a 3patak panzióban és az aaa vendégházban. A tájegység jelentős részét a mátra az északi középhegység középső része teszi ki.

A mátra áttekintő turista térképe a jelzett turistautakkal. A végeredményül kapott térkép megjelenik a weben innen többféle formátumban le is tölthető. A mátra az északi középhegység egyik vulkanikus eredetű tagja amely 900 négyzetkilométeren terül el a cserhát és a bükk vidék között. A nyers turistautakat nagyon jól kiegészítik a topográfiai térképszelvények a navigációs készülékek többségében ezek fóliaként egymásra helyezhetők.

Find local businesses view maps and get driving directions in google maps. A gyöngyösi műemlékek közül kiemelkedik a szent bertalan templom a a tájegység jelentős részét a mátra az északi középhegység középső.

térkép mátra Matra Turista Terkep térkép mátra Matra Turista Terkep

térkép mátra Terkep Atlasz Webaruhaz térkép mátra Terkep Atlasz Webaruhaz


Post a Comment for "Térkép Mátra"