Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Mav Start Térkép

Mav start térkép

Hírlevelünk segítségével értesülhet aktuális híreinkről utazási ajánlatainkról valamint az önt érintő menetrendváltozásokról. Letölthető dokumentumok méret dátum.

mav start térkép Elvira Mav Start Terkep Europa Terkep mav start térkép Elvira Mav Start Terkep Europa Terkep

The on line ticket sales system of máv start co.

Korlátlan számú utazás a dunakanyarban a máv start a máv hév a volánbusz és a mahart passnave járatain. E ticket system has been translated to english and german by máv start co. Látogasson el az idén 70 éves balatonfenyvesi gazdasági vasút programjaira 2020. A járványügyi előírások több országban továbbra is érvényben maradnak.

A térkép megtekintéséhez használjon notebookot vagy asztali számítógépet. Emig éles környezet máv start zrt. Töltse le vonatinfó alkalmazásunkat mobileszközére a megfelelő képre koppintva. If you speak either english or german we suggest you to switch the language instead of using your browser s built in translator or on line translation services.

36 1 3 49 49 49. Hol találom meg a hév es állomásokat. A hév megállókat az azok neve. A máv alkalmazás úgy van beállítva hogy a hév jegyek esetén csak a hév en érvényes kedvezményeket vegye figyelembe.

Lehet hogy ezen a böngészőn nem fog tökéletesen működni a térkép de lehetősége van kipróbálni ehhez kattintson ide. A máv start hálózatán érvényes kedvezmények a hév en nem vehetők igénybe. Hogy lehet megadni hogy hová akarok utazni. Tájékoztatjuk hogy az ön által használt böngészőn a térkép megjelenítése nem támogatott ezért kérjük hogy töltse le és telepítse a böngészőjének frissebb változatát vagy használjon más böngészőt.

Máv start térkép az utazás időpontja az indulási és érkezési hely valamint az igénybe vehető kedvezmények kiválasztását követően segít az optimális útvonal kiválasztásában. Tájékoztatjuk hogy az ön által használt készüléken a térkép megjelenítése jelenleg nem támogatott. Nemzetközi utazással kapcsolatos aktuális tudnivalók. A start klub 50 kártya kedvezményt kiválasztva a máv hév vasútvonalain nem ad kedvezményt az alkalmazás csak a máv start hálózatán.

Köszönjük hogy érdeklődik térképes szolgáltatásunk iránt. Köszönjük hogy érdeklődik térképes szolgáltatásunk iránt. Távolsági nemzetközi összeköttetések érvényes 2019.

mav start térkép Terkep Mav mav start térkép Terkep Mav

mav start térkép Start Terkep mav start térkép Start Terkep


Post a Comment for "Mav Start Térkép"