Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Mauritius Térkép

Mauritius térkép

Térkép mauritius republic of mauritius föld afrika mauritius. Mauritius republic of mauritius mauritius zászlaja mauritius egy kicsiny szigetállam az indiai óceánban madagaszkártól 900 km re keletre a 19 50 és 20 32 déli szélességi és az 57 18 és 57 46 keleti hosszúsági fokok között fekszik.

mauritius térkép File Mauritius Cia Wfb Map Png Wikimedia Commons mauritius térkép File Mauritius Cia Wfb Map Png Wikimedia Commons

A hihetetlenül átlátszó víz a gazdag tenger alatti világ mauríciuson járva nem ábránd hanem a valóság.

Mauritius sziget infó magyar mauritius útifilm mauritius fórum mauritius képekben mauritius ön azt választotta hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap hu oldal szerkesztőjének. Ebből maga mauritius a fősziget 1865 km a tőle még 560 km re fekvő rodriguez. A domborzat változatos a magas hegyekről vízesések zuhannak alá. Mauritius álomszép természeti tájai közül is kiemelkedik a sziget déli csücskében található le morne félsziget és az emblematikus mont brabant.

összterülete 2 046 km. Kivételesen különleges tengeri és szárazföldi állatvilág él itt amelyeket a nemzeti parkokban természetes élőhelyükön láthatnak a turisták. Két nagyobb és több apró szigetből áll. Bár afrikához esik a legközelebb történelmében és életében a brit francia és az indiai hatás érvényesül a leginkább.

Mauritius utazási információk és fényképek a világ minden tájáról. Kérjük írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe hogy miért találja a lenti linket hibásnak illetve adja meg e mail címét hogy az észrevételére reagálhassunk. Az 556 méterrel az indiai óceán szintje fölé emelkedő bazaltkúp az unesco természeti világörökségi értékét képezi. Mauritius 300 km hosszú fehér homokkal borított stranddal rendelkezik amelyet hatalmas pálmák szegélyeznek amelyek árnyékában meghúzodhatunk a nap perzselő árnyéka elől.

Mauritius az indiai óceán egyik legszebb és legzöldebb szigete. A szigetet korallatoll határolja amely sok kis lagúna kialakulásához vezetett úgy fogjuk magunkat érezni mint a paradicsomban.

mauritius térkép Mauritius Wikipedia mauritius térkép Mauritius Wikipedia

mauritius térkép Mauritius Island Naszut Utazas Terkep mauritius térkép Mauritius Island Naszut Utazas Terkep


Post a Comment for "Mauritius Térkép"