Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Szeged Villamos Térkép

Szeged villamos térkép

A 7 es villamos szeged és kiskundorozsma között közlekedett 1950 és 1977 között. Egy adott cím pontos térképi megjelenítése.

szeged villamos térkép F Gu1 Ivkwbr8m szeged villamos térkép F Gu1 Ivkwbr8m

Find local businesses view maps and get driving directions in google maps.

1951 ben a végállomása átkerült a somogyi utcába. Budapest térkép gps budapest térkép 14 kerület budapest térkép letöltés budapest térkép 5 kerület budapest térkép kerülettel budapest romkocsma térkép budapest rákospalota térkép budapest térkép kőbánya. Szeged villamos trolibusz vasút és buszhálózata. A térkép nagyításához kattintson az egér jobb gombjával a térképre majd válassza ki a zoom in lehetőséget.

Vonalhalozat szegedi kozlekedesi tarsasag. We ll assume you re ok with this but you can opt out if you wish accept read more. A vonalra már az 1910 es években is volt terv azonban csak 1950 ben épült meg. Helyi villamos és trolibusz menetrend.

This website uses cookies to improve your experience. Szeged indóház tér nagyállomásról a 21 77 77a helyi buszjárattal a moszkvai körúti megállóig. Ez a villamos. Az ő villamos vonalak lefedi a területet északról szeged a tarján megállóval és délre szeged a kecskés megállóval.

ön jelenleg itt tartózkodik vonalhálózat. Vonalhalozat szegedi kozlekedesi tarsasag. Szeged with 83 villamos állomások. Tetszőlegesen nagyítható címkereső és útvonaltervező funkcióval.

Tekintse meg a többi térképet is. Az autóbusz pályaudvaról mars tér gyalogosan a helyi buszmegállóig majd onnan a 21 77 77a helyi autobusszal a moszkvai körúti megállóg. Vonalhalozat szegedi kozlekedesi tarsasag. Részletes magyarország térkép útvonalkeresővel adatbázisunk magyarország útvonalhálózatát valamint az összes település utcaszintű térképét tartalmazza.

A leghosszabb vonal a szkt a szolgáltatótól. Szeged belső területének közösségi közlekedési hálózata szeged közösségi közlekedési hálózata munkanapi közlekedési rend szeged közösségi közlekedési hálózata hétvégi közlekedési rend. A legnyugatibb megálló a belvárosi temető szeged és a legkeletibb tarján szeged. Uj tomegkozlekedesi terkep szegeden delmagyar.

Oldalunkon a következő szolgáltatásokat érheti el. A szkt szolgáltatónak van villamos vonalak vonalai a szeged városban üzemelnek többek között szeged. Vonalhalozat szegedi kozlekedesi tarsasag. Szeged sematikus vonalhálózati térképe.

Utcakereső házszámszintű térkép és címkereső szolgáltatás budapest debrecen miskolc győr pécs szeged kecskemét nyíregyháza szombathely. A nyomvonal a marx térről indult a boross józsef utcán át a kálvária sugárútra jutott ki onnan a meglévő 3 as vonalán a belvárosi temetőig majd az új építésű pályán a fonógyári út dorozsmai út útvonalon jutott el a dorozsmai templomig. A szkt van 5 villamos vonalak itt. Szegedi menetrend mobilapp google play c épület 6725 szeged moszkvai krt.

szeged villamos térkép F Gu1 Ivkwbr8m szeged villamos térkép F Gu1 Ivkwbr8m

szeged villamos térkép F Gu1 Ivkwbr8m szeged villamos térkép F Gu1 Ivkwbr8m


Post a Comment for "Szeged Villamos Térkép"