Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Kányavári Sziget Kis Balaton Térkép

Kányavári sziget kis balaton térkép

Megbízható ellenőrzött tartalom profi szerkesztőtől neked. Megközelíthető a zalavár és balatonmagyaród közötti útszakaszról.

kányavári sziget kis balaton térkép Kanyavari Sziget Kis Balaton Kirandulastippek kányavári sziget kis balaton térkép Kanyavari Sziget Kis Balaton Kirandulastippek

A 15 állomásból álló tanösvény hossza kb.

1 5 km egy óra alatt kényelmesen bejárható. A sétaút 15 állomása. A kis szigetre egy különleges fahídon át érkezünk. A szigethez kiépített út vezet melynek végén parkoló fogadja az autóval ideérkezőket.

A balaton felvidéki nemzeti park területéhez tartozó tanösvények egész évben szabadon. A sziget mindenki számára nyitva áll a szabadidő kultúrált eltöltésére két kilátótornya segítségével gyönyörködhetünk a táj csodálatos szépségében és megismerhetjük a kis balaton élővilágát is. A kányavári sziget a kis balaton fokozottan védett területe. Balatoni kerékpárút balatoni bringakörút balatoni bicikliút balatoni kerékpárutak kis balaton.

Megfigyelhetik a vízimadarak fészkelését hallhatják a békák hangversenyét. Kányavári sziget a kis balaton vízvédelmi rendszer területén a kerékpárúton kívül csak a kányavári sziget látogatható szabadon. A szigeten a búbos vöcsök tanösvényt alakította ki a nemzeti park igazgatósága. A horgászengedéllyel rendelkezők számára horgászási lehetőség az újszabar zalavár összekötő út valamint a sziget közvetlen környezetében nyílik.

A szigeten kialakított. Egy teljesen új kerékpárút vezet a tó mellett a kilátóhoz és a madárlesig. Az információs táblák a kis balaton madárvilágát mutatják be. A szigetre vezető különlegesen ívelt fa szerkezetű híd már önmagában is egyedi élményt nyújt.

Balaton felvidék látnivaló kis balaton diás sziget kis balaton kerékpárút a kis balaton természetvédelmi területén tekerni különleges élmény. A balaton felvidéki nemzeti park területének egyik kiemelten látogatott területén a kis balaton tájegységén található kányavári szigeten alakította ki a nemzeti park igazgatósága a búbos vöcsök tanösvényt. Számos jól járható murvás úton túrázhatunk kerékpáron megfigyelve az itt élő védett madarak és növények ezreit. Válogatott kis balaton térképe linkek kis balaton térképe témában minden.

A közel két kilométer hosszú egész évben látogatható 1 1 5 óra alatt végigjárható tanösvény kutyával csak pórázzal is megtekinthető. Az ide kirándulók megtapasztalhatják a kis balaton különleges vízi világát láthatják a növény és állatvilágot.

kányavári sziget kis balaton térkép Kanyavari Sziget Kis Balaton Kirandulastippek kányavári sziget kis balaton térkép Kanyavari Sziget Kis Balaton Kirandulastippek

kányavári sziget kis balaton térkép Kanyavari Sziget West Balaton Hu kányavári sziget kis balaton térkép Kanyavari Sziget West Balaton Hu


Post a Comment for "Kányavári Sziget Kis Balaton Térkép"